Samsung 48JU7000 – SmartTV Tizen, 3D, UltraHD, 121cm

Acest model face parte din seria J Ultra HD a producatorului corean, din 2015. 48JU7000 are o diagonala de 121 centimetri, si un design modern, avand o rama subtire de aproximativ 1 centimetru, de culoare argintiu inchis, realizata din plastic si un suport de masa tot de culoare argintie realizat dintr-o combinatie de plastic cu metal.

Dupa cum am spus si mai sus, acesta are o rezolutie Ultra HD, 3840 x 2160 pixeli. Avand aceasta rezolutie imaginea afisata este una superioara, mult mai clara decat pe un televizor cu diagonala normala chiar si atunci cand rulam video cu o rezolutie mai mica. Samsung a incorporat in acest model foarte multa tehnologie de prelucrare si imbunatatire a imaginii. Una din aceste tehnologii este Peak Illuminator, tehnologie care intensifica zonele luminoase de pe fundal negru, astfel, detaliile care altadata erau foarte greu de observat acum se vad foarte bine si clar. Culorile sunt mult mai naturale fata de modelele din anii precedenti, deoarece anul acesta au introdus tehnologia PurColor, tehnologie care are rolul de a ajusta culorile cat mai aproape de realitate.

Televizorul este si 3D, avand tehnologia de 3D activ implementata. Panoul poate ajunge la o rata de refresh de maxim 1300 cadre pe secunda in 2D si maxim  650 cadre pe secunda in modul 3D. Find tehnologie de 3D activ, acesta poate afisa imagini 3D la o calitate foarte mare si poate fi privit din mai multe unghiuri fara ca efectul 3D sa dispara. Ochelarii se achizitioneaza separat.
Interfata SmartTV a fost imbunatatita, find mult mai fluida si intuitiva deoarece a fost introdusa interfata Tizen. Televizorul se poate conecta la internet atat prin wireless cat si prin cablu, avand atat Wi-Fi integrat cat si RJ-45. Are functie de recunoastere vocala cu ajutorul telecomenzii Samsung Smart Control, telecomanda inclusa in pachetul televizorului. Procesorul pentru navigarea pe internet este un Quad Core si isi face simtita prezenta deoarece rare ori se blocheaza.
Slotul CI+ il regasiti in spatele televizorului, acesta are si tunere digitale DVB-T/C/S2, tunere care va permit vizionarea televiziunii digitale fara sa mai aveti nevoie de receivere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s