Garmin VivoSmart – Atunci cand bratara de fitnes este si smartwatch

Garmin VivoSmart este o bratara de activitate putin mai desteapta fata de celelalte bratari de genul. La ora actuala exista bratari care inregistreaza activitatea si ceasuri intelgiente (smartwatch-uri), dar, mai exista o categorie aparte, cele care imbina ambele tehnologii. VivoSmart este un astfel de

dispozitiv. Acesta inregistreaza toata activitatea pe care o faceti dar are si un mic ecran OLED pe care afiseaza e-mailurile, mesajele, notificarile de pe Twitter si Facebook sau apelurile primite.

Aceasta arata exact ca o bratara din slicon normala, ecranul ne find observabil la prima vedere, deoarece in momentul in care este stins are aproape aceasi culoare ca si bratara. Pentru a activa ecranul nu trebuie decat as il atingeti de 2 ori. Este confortabila, datorita finisajelor foarte bine realizate, find construita dintr-un material moale, aceasta poate fi potrivita in functie de marimea mainii avand posibilitate de reglare.

Bratara este rezistenta la apa, putand fi purtata chiar si sub dus sau in piscina find rezistenta pana la 50 de metri adancime. Bateria tine pana la 7 zile de utilizare continua apoi se incarca cu un dispozitiv pe care il primiti in pachet, acesta nu are incarcare prin micorUSB, ci este ceva mai minimalista incarcarea, aceasta se face prin niste pini cu incarcatorul din pachet.


Acesta monitorizeaza numarul de pasi, caloriile arse, distanta parcursa si durata dar si calitatea somnului. Puteti sa va setati obiective, iar acesta are o functie care va avertizeaza in momentul in care aveti o perioada de inactivitate foarte mare.


Dupa cum am spus si mai sus, ecranul se aprinde printr-o dubla atingere, dupa ce acesta s-a aprins, navigarea se face stanga-dreapta iar in momentul in care primiti un mesaj, notificare, etc. le puteti citi derulang in jos. In momentul in care sunteti apelati sau cand primiti notificari aceasta vibreaza usor. Bratara este compatibila cu orice dispozitiv care are iOS 7 sau mai nou si Android 4.3 sau mai nou.

In opinia mea VivoSmart este cea mai bine dezvoltata si completa bratara de fitnes, find si cea care chiar merita achizitionata.

Va invit sa vizionati un video de prezentare:
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s