LG 42LB650V – Televizor 3D accesibil

De aceasta data modelul despre care o sa discutam este 42LB650V, un model aparut la jumatatea anului 2014 care la ora actuala este la un pret mai mult decat accesibil.
Ceea ce m-a atras foarte mult la acest model, exceptand designul, au fost caracteristicile foarte bune si diagonala mare puse in raport cu pretul scazut. Din fericire LG, in general, practica pretul corect pentru fiecare model al sau, tehnologia find evaluata complet iar costurile datorita brandului sunt aproape inexistente.
O sa incepem cu imaginea, astfel, acest are o rezolutie Full HD, 1920 x 1080 pixeli si o rata de refresh de maxim 500 de cadre pe secunda. Imaginea se vede bine, este lina si nu ramane in urma, iar rezolutia este perfecta pentru aceasta diagonala. Pentru a vedea o imagine cat mai buna pe acest model aveti nevoie sa rulati video de calitate, adica cel putin televiziune digitala sau filme HD. Ecraul de tip IPS ofera o paleta de unghiuri de vizualizare mult mai largi si o rezistenta a panoului superioara.
Televizorul este si 3D, avand doua perechi de ochelari 3D F310 2EA, inclusi in pachet. LG foloseste tehnologia 3D pasiv, find mult mai relaxanti pentru ochiul uman. Aceasta tehnologie are si avantaje dar si dezavantaje, iar marele dezavantaj al acestei tehnologii este faptul ca trebuie sa stati la acelasi unghi cu televizorul pentru a vedea efectele fara distorsiuni.
Sunetul, este ok, avand doua boxe cu o iesire maxima de 10W fiecare, un total de 20W. Daca il luati pentru utilizarea de acasa, rareori o sa il folositi la volum maxim deoarece pentru o camera normala este prea puternic.
SmartTV-ul este intuitiv avand interfata webOS, doar ca de multe ori se blocheaza, totusi, la aplicatile generale de genu browser, youtube, etc. acesta functioneaza fara probleme. Conexiunea la internet se face atat wireless cat si prin cablu.
Televizorul are ultimele tehnologii in materie de tunere digitale, avand DVB-T2, DVB-C si DVB-S2. Tehnologia DVB-T2 urmeaza sa fie introdusa si pe piata din romania in acest an, aceasta aduce multe imbunatatiri televiziunii digitale. Slotul CI+ il regasiti pe laterala televizorului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s