LG 43UF675V – Cel mai bun Ultra HD, si doar atat

De la an la an cei de la LG ma impresioneaza din ce in ce mai mult, acestia lansand televizoare cu functii superioare la preturi mai mult decat accesibile. Modelul 43UF675V, a aparut in luna aprilie a anului 2015 si impresioneaza prin rezolutia Ultra HD si culorile realiste. De ce doar prin acestea doua? Deoarece 43UF675V este un televizor simplu, fara platforma smart, fara 3D sau alte briz-brizuri, neavand aceste functii, care de multe ori sunt inutile, cei de la LG s-au axat doar pe imagine si naturaletea culorilor.
Rezolutia Ultra HD, 3840 x 2160 pixeli, este de 4 ori mai mare decat rezolutia Full HD, oferind o claritate mult mai mare astfel, detaliile find mai vizibile chiar si atunci cand sunt privite de indeaproape. Diagonala de 109 centimetri este in combinatie perfecta cu rezolutia foarte mare, deoarece pixelii sunt aproape neobservabili. 
Dupa cum am spus si mai sus, acesta este un televizor basic, dar, cu multe tehnologii care imbunatatesc imaginea. Una dintre aceste tehnologii este Resolution Upscaler 4K, tehnologie care are rolul de a creste rezolutia aproape de cea 4K, a unui video cu o rezolutie mai mica, astfel, daca vizionati un film Full HD acestuia ii va fi crescuta rezolutia aproape de cea a televizorului. 
Nici designul nu este de neglijat, din modern, respecta tendintele pietei avand un design ultra-slim, acesta putand fi integrat foarte usor in orice parte a casei. Desing cu aspect metalic, de culoare argintie in partea de jos si gri inchis pe laterale. Suportul de masa are un aspect interesant, find din metal si oferind o stabilitate foarte buna.
Slotul CI+ il regasim pe laterala televizorului iar tunerele digitale incorporeaza ultimele tehnologii din acest punct de vedere, avand DVB-T2, DVB-C si DVB-S2, tunere care va permit vizionarea televiziunii digitale fara sa mai aveti nevoie de un receiver sau media-box separat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s