Smartwatch Pebble Original – Autonomie si rezistenta


Pebble este unul dintre primele ceasuri inteligente de succes aparute pe piata. Scopul a fost crearea unui ceas de mana care sa se poata conecta cu telefonul si sa interactioneze cu aplicatii. Tot Pebble este primul ceas care a avut un magazin de aplicatii integrat, Pebble App Store, este cel mai dezvoltat magazin de aplicatii al unui smartwatch la ora actuala, regasind mult mai multe aplicatii decat pe ceasurile dedicate doar Android sau iOS.

Ceasul este compatibil cu dispozitivele Android si iOS care au cel putin Bluetooth 4.0. Acesta functioneaza cu aplicatia Pebble pe care o gasiti pentru descarcare gratuit in magazinele specifice fiecarui sistem de operare.

Personal, consider acest ceas, cea mai buna alternativa a lui Apple Watch, pentru utilizatorii de iPhone, facand o conexiune perfecta intre ceas si telefon.

Desingul este minimalist-retro, semanand mai mult cu o jucarie, realizat din cauciuc si plastic. Acesta are un ecran cu o diagonala de 1,26 inci, de tip E-Paper, cu o rezolutie 144×168 pixeli. Ecranul nu este ca cel folosit pe Kindle, acesta este mai degraba un ecran LCD alb-negru cu un anti-reflex mult mai bine dezvoltat. Acesta este foarte vizibil in lumina soarelui, ba chiar se vede mai clar. Trebuie sa stiti faptul ca acesta nu are un ecran de tip touchscreen, deci, trebuie sa utilizati cele 4 butoane de pe laterale pentru a naviga prin meniu.

Haideti sa aflam si cateva lucruri interesante despre Pebble Original. Acest ceas are o autonomie incredibila si poate ca cea mai mare pe care o intalnim pe un ceas inteligent, datorita ecranului alb negru si a afisajului foarte bine gandit, acesta poate fi folosit si 7 zile fara a fi incarcat. Reincarcarea bateriei se face cu ajutorul unui cablu microUSB.

Autonomia este buna, dar Pebble Original mai are avantajul faptului ca este rezistent la apa, si nu doar la ploaie, acesta find rezistent pana la adancimi de maxim 50 metri, astfel, puteti sarii in piscina cu el la mana fara sa va faceti griji.

Acesta poate afisa direct pe ecranul ultimele notificari, puteti vedea cine va apeleaza, citi mesaje text, emailuri, etc. fara sa mai scoateti telefonul din buzunar. Puteti seta alarme si multe altele.

Pebble Original nu este doar un ceas inteligent ci si tracker de activitati, putand inregistra momentele in care alergati, mersul, calitatea somnului si chiar inotul.

Pebble Watch Original are foarte multe puncte bune, astfel, o sa trecem rapid motivele pentru care acest ceas isi merita toti banii. Este rezistent la apa, are disponibile o tona de aplicatii, functioneaza atat cu iOS cat si cu telefoanele Android. Iar in ultimul rand, o autonomie a bateriei foarte mare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s