Nikon D3300 – Entry-level si putin mai mult

D3300 Nikon este o camera digitala SLR entry-level oferind o rezolutie de 24,2 megapixeli în format DX senzor APS-C, cu cel mai nou procesor EXPEED 4. D3300 oferă de asemenea 5 fps  fotografiere continuă, un LCD de 3 inci, înregistrare  one-touch video Full HD 1080p cu autofocus, acces rapid in modul Live View, interval ISO de 100-25600, 11 puncte de focalizare automată si 13 de efecte speciale.
Modul panorama se acceseaza foarte ușor, iar ghidul interactiv este foarte intuitiv.

 

Designul noului D3300 de la Nikon este practic identic cu predecesorul său, D3200 aparut de ceva vreme pe piata. D3300 este o camera destul de compacta, desi vine cu o prindere pe partea dreaptă mai mare decât D3200, si un grip mai pronunțat în partea de sus, pentru cei cu mainile mai mare, tot vor fi nevoiti sa pozitioneze degetul mic sub aparat. Aspectul poate conta in functie de persoana dar la un aparat DSLR mai compact acest aspect apare destul de des.

Obiectivul din pachet, 18-55mm cu f / 3.5-5.6 si stabilizator mecanic VR II, este unul dintre principalele puncte de discuție ale D3300. Pentru prima dată Nikon au pus în aplicare un design retractabil pentru a face obiectivul mai portabil atunci când nu este în uz. Ca urmare, acesta este mult mai compact decat predecesorul său atunci când retras în poziția L.
 

D3300 este alimentat de o baterie litiu-ion de proprietate, care oferă pana la 700 de cadre, și un încărcător fără fir care se conectează direct la o priză. Pentru stocare, camera utilizează SD, SDHC și carduri de memorie SDXC. În ceea ce privește conectivitatea, există A / V Out, mini HDMI și USB, dar si  un conector dedicat pentru GPS, și o mufa pentru microfon extern.

Aparatul este perfect pentru amataorii pasionati de fotografie dar, se poate integra cu usurinta si in cadrul familiei datorita simpltatii acestuia in modul Auto. Cu putina rabdare toata familia poate efectua fotografii aparte, datorita ghidului interactiv de utilizare.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s