Nikon D7000 – Un profesionist prietenos

Nikon D7000 se afla in momentul de fata între modelele D90 și D300S, atat din punct de vedere al performantelor, funcționalitate si caracteristici, dar, si in ceea ce privește mărimea și greutatea. Nu este la fel de compact și ușor ca D90, dar nici nu este la fel de voluminos și greu precum D300S. Mânerul din dreapta seamana mai mult cu cel al lui D300S, cu un strat cauciucat care ofera in grip foarte bun. Aparatul este solid si oferea o nota de incredere atunci cand
este tinut chiar si cu o singura mana.
Nikon D7000 este un aparat foto DSLR cu un senzor de imagine în format DX de 16,2 megapixeli dar, aspectele care scot in evidenta modelul D7000 includ Full HD 1080p și control manual de expunere, o gamă ISO de 100-25600, fiind cea mai mare valoare pentru aparatele de fotografiat Nikon DX, un nou sistem de măsurare prin matrice in culoare 3D, si un motor de procesare a imaginii EXPEED 2. 39-punct in sistemul de focalizare automată cu urmărire 3D si 6fps in fotografie de rafala.
Body-ul este complet sigilat impotriva prafului si a umiditatii iar cosntructia acestuia este efectuata din aliaje de magnesiu, fiind un aparat rezistent dar totusi destul de usor.
Obiectivul VR 18-105mm cu f / 3.5-5.6G este bine echilibrat pe D7000, De asemenea, foarte important este si stabilizatorul mecanic de imagine care este integrat in obiectiv deoarece, Nikon nu oferă nicio formă de stabilizare a imaginii in body. Obiectivul 18-105mm VR este relativ accesibil si versatil fiind un bun punct de plecare atat pentru peisagistica cat si zoom, portret sau pozele de grup.
D7000 reprezinta gama de varf al aparatelor foto entry-level sau mai bine zis un aparat mediu pentru profesionisti. Este ideal atat pentru incepator cat si pentru cunoscatori, aparatul fiind un punct de plecare ideal care si in viitor te poate scutii de la cheltuieli datorita functiilor manuale performante si obiectifului care acopera o plaja buna (18-105mm) in raport cu obiectivele stock de 18-55mm.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s