Samsung 43J5600 – Televizor 109cm, Full HD

Un televizor interesant, aparut in luna mai a anului 2015, modelul 43J5600 este marimea intermediara a seriei 5600, acesta find disponibil si in marimile de 81 centimetri si 138 centimetri.
Revenind la modelul nostru, acesta are o diagonala de  109 centimetri si o rezolutie Full HD, 1920 x 1080 pixeli, rezolutia find perfecta pentru aceasta diagonala, deoarece acesta poate afisa imagini de inalta calitate fara ca pixelii sa se observe. Este recomandat ca pe o asemnea diagonala si rezolutie sa rulati continut de calitate, adica, cel putin televiziune digitala sau filme cu rezolutie HD.  Panoul televizorului poate ajunge la o rata de refreh de pana la 400HZ, o valoare foarte buna deoarece imaginile sunt fluide.
Culorile afisate sunt exact cum ne-a obisnuit Samsung pana acum, acesta avand culori vi, datorita Wide Colour Enhancer. Totusi, putem vedea o imbunatatire in ceea ce priveste contrastul si claritatea detaliilor.
Televizorul are slot CI+ dar si tunere DVB-T si DVB-C, tunere care va permit vizionarea televiziunii digitale fara sa mai fiti nevoiti sa utilizati un receiver.
Smart-TVul a fost imbunatati, acesta avand noua interfata Tizen, cu o baraa de meniu in partea de jos a televizorului, aceasta find usor de utilizat, oferind acces mai rapid, mai simplu si mai intuitiv la aplicatii si jocuri. Pentru navigare Samsung utilizeaza un procesor Quad Core care ofera o rapiditate foarte mare in navigare. Conexiunea la internet se face prin Wi-Fi sau prin cablu.

Advertisements

2 thoughts on “Samsung 43J5600 – Televizor 109cm, Full HD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s