Smartwatch MyKronoz ZeClock – Ceas analogic cu ecran OLED

ZeClock este un ceas inteligent produs de catre firma MyKronoz, acesta incorporeaza designul elegant al unui ceas clasic dar va aduce la incheietura mainii si ultimele notificari.
Acesta este compatibil cu dispozitive care au iOS 7 sau mai mare, si cu dispozitive care au Android 4.3 sau mai mare si Bluetooth 4.0. Functioneaza impreuna cu o aplicatie denumita ZeClock, disponibila gratuit in AppStore si Google Play.
Folosind cele doua butoane puteti naviga prin meniul ceasului. Pe micutul ecran OLED puteti seta sa primiti notificari de genul: apeluri ratate, SMS-uri, e-mail, facebook, twitter, etc.  Puteti folosi si comenzile vocale prin Siri sau Google Now, pentru a interactiona cu telefonul direct prin comenzile vocale. Interesant este ca acest ceas are si un difuzor si microfon incorporat pentru a putea tine convorbiri in modul handsfree.
 ZeClock nu este un simplu ceas inteligent, acesta are si functii fintnes, avand un accelerometru pe 6 axe, care inregistreaza pasii pe care ii faceti, astfel, puteti vedea cat ati parcurs in ziua respectiva.
Este rezistent la stropi, find certificat IP54, iar bateria tine pana la 4 zile de functionare. 
Mai jos puteti vedea toate caracteristicile acestui ceas:
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s