Sony SRSBTS50 – Boxa portabila pentru drumetii

Sony SRSBTS50 este o boxa portabila creata pentru a rezista chiar si in conditii de vreme nefavorabile. Este facuta dintr-un material de tip plasa utilizat pentru protectia exterioara a boxei. Este rezistenta la stropire, find incadrata in clasa IPX-2, find ideala pentru drumetii, camping si chiar pentru uzul de zi cu zi. Totusi, nu este indicat sa o lasati in ploaie sau sa o bagati in apa, aceasta find rezistenta doar la stropiri.
Conectarea se face prin NFC sau Bluetooth, eliminand astfel necesitatea conexiunilor prin cablu. Pentru conectarea prin NFC tot ce trebuie sa faceti este sa atingeti dispozitivul care are disponibila tehnologia NFC de boxa, apoi redarea se va face automat.
 

Bateria este reincarcabila si va ofera o autonomie de aproximativ 10 ore, iar incarcarea acesteia este in media 3 ore. 

Aceasta boxa este si inteligenta, avand incorporat un accelerometrul inteligent G-Sensor, aceasta va ofera un sunet directional atunci cand este asezata pe o parte, iar atunci cand este inclinata va ofera un sunet surround. Are si apeluri in regim „maini libere”, avand un buton prin care puteti raspunde direct pe boxa.

Sistemul audio este pe doua canale avand doua difuzoare de 2,5W, cu o putere totala de 5W. Sunetul este premium, pot spune ca este una din cele mai bune poxe portabile avand sunet clar chiar si la volum inalt, aceasta nu distorsioneaza deloc. Aici se vede calitatea oferita de Sony.

Dimensiunile boxei sunt: 17 cm x 7 cm X 6,5 cm cu o greutate de: 400g.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s