Philips 48PFH5509 – Diagonala 122cm, Full HD

Un televizor impresionant din punct de vedere al designului, acesta este foarte subtire, aproximativ 5 centimetri grosime. Rama este la fel de subtire, nu atinge nici macar 1 centimetru si este de culoare neagra, din plastic, imbinandu-se cu o design in forma de cristal in partea de jos. Chiar daca la prima vedere suportul nu pare foarte rezistent, acesta ofera o stabilitate foarte buna, find un amestec de metal pe interior si plastic pe exterior ofera protectie impotriva balansului.

Rezolutia acestuia este Full HD, avand un numar de 1920 x 1080 pixeli, si o rata de refresh de maxim 200 de cadre pe secunda. Din acest punct de vedere televizorul sta bine, imaginile avand o afisare lina, cursiva, fara intreruperi. Daca este ceva ce apreciez foarte mult la Philips este contrastul si imaginea diferita fata de celelalte branduri. Acestia ofera un Micro Dimming perfect combinat cu niste culori destul de apropiate de realitate. Cu siguranta experienta de vizionarea va fi la fel de placuta ca si a mea daca o sa rulati un film Full HD sau televiziune de calitate.

Pe parte audio, acesta are un sistem stereo, format din doua boxe a cate 10W fiecare, avand un total de

20W. Este destul de ok pentru un televizor sa aibe o iesire de 20W, avand in vedere ca poti da o mica petrecere cu aceast televizor. Sunetul este smart, putand simula experienta surround.
Este si smartTV cu posibilitate de conectare la interent atat wireless cat si prin cablu, avand Wi-Fi integrat dar si RJ-45. Procesorul este un dual-core dar nu pot sa spun ca exceleaza la acest capitol, totusi, puteti viziona linistiti un clip pe YouTube sau cauta informatii pe browser.

Are tunere digitale integrate, DVB-T si DVB-C, tunere care va permit vizionarea televizunii digitale fara sa mai aveti nevoie de un receiver sau media-box separat. Slotul CI+ il regasiti in spatele televizorului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s