Philips SBA3010 – Boxa portabila

Dupa ce am testat Philips SoundShooter SBT30, am ajuns la concluzia ca cei de la Philips au o pasiune pentru boxele portabile cu o forma asemanatoare unei grenazi. Aceasta are dimensiuni foarte mici, incape chiar si intr-un buzunar avand 6.5 x 8 x 6.2 (W x D x H) centimetri. Acesta ofera o performanta audio buna intr-un design super-compact, portabil.

Philips SBA3010 are doua difuzoare de 3,8 centimetri, cu o putere de iesire de 2 wati. Aceasta a fost creata pentru amplificarea sunetului de pe telefonul mobile dar si de pe MP3 playere sau calculator, astfel aceasta ofera o gama foarte larga de produse compatibile acesta conectandu-se printrun cablu retractabil cu mufa jack 3.5 mm. Cablul auxiliar de 3,5 mm este retractabil pentru a eficientiza utilizare, astfel, nu il veti pierde niciodata si cu siguranta nu o sa se inoade.

Este echipata cu o baterieĀ  reincarcabile cu o autonomie de pana la opt ore de redare. Pentru a incarca bateria, conectati difuzorul la calculator cu cablul USB inclus in pachet sau la un incarcator normal de telefon caruia i se poate pune un cablu USB.
Per total, boxa isi merita banutii deoarece nu este foarte scumpa, iar din punct de vedere estetic, este una din cele mai reusite. Sunetul se aude clar si puternic, surprinzator pentru o dimensiune atat de mica.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s