Sony 43W756C – Televizor argintiu, AndroidTV

Acesta este unul dintre putinele televizoare cu rama argintie. Personal, am ramas placut impresionat de designul pe care la abordat Sony in anul 2015, lansand o gama mult mai subtire. De exemplu, acesta are aproximativ 5 centimetri grosime, si o rama si mai subtire, de nici 0,5 centimetri realizata din aluminiu de culoare argintiu mat. Suportul ofera stabilitate si este tot din aluminiu de aceasi culoare.
Daca designul este placut, o sa fiti si mai impresionati de imaginea foarte clara, avand culori foarte reale. Sony este cunoscut pentru calitatea imaginii pe care o ofera, astfel, avand o rezolutie Full HD, 1920 x 1080 pixeli, si un procesor de imagine foarte bine pus la punct, acesta afiseaza o imaigne impecabila, clara, cu un contrast puternic si culori reale. Face fata foarte bine atat pe TV, avand tunere digital DVB-T2 dar la filmele redate prin playerul multimedia integrat, care este pus la punct si citeste toate formatele video/audio. Rata de refresh este de 800 de cadre pe secunda, maxim.
Acum ,trecem la partea interesanta, si anume AndroidTV. Aceasta este la ora actuala cea mai buna platforma SmartTV, oferind acces direct la Play Store si la sutele de aplicatii si jocuri. Are o memorie de 16GB si putei sa o extinedeti pana la 1TB prin hard disk extern. Puteti sa conectati un controler wireless, si sa jucati orice doriti. Eu am testat Asphalt 8 si am fost incantat de calitatea jocului dar si de faptul ca nu avea lag deloc.
Per total, dupa ce am testat acest model am fost incantat de posibilitatile pe care le ofera mai ales pe partea SmartTV. Intr-un final si televizoarele au cu abevarat posibilitatile pe care le facem pe o tableta, ba chiar mai mult avand de aceasta data si controla vocal. Recomand acest televizor cu incredere oricui doreste cu adevarat o experienta inedita si o imagine calitativa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s