D-Link DIR-605L – router ieftin, cu acoperire mare

D-Link DIR-605L este un router wireless ieftin si cu raza mare de acoperire, multumita celor doua antene de 5dBi incluse. Carcasa este neagra, realizata dintr-un material plastic de calitate ok, cu un aspect simplist si destul de elegant dupa gusturile mele.
Performanta este decenta, similara altor produse in acest pret. Pe cablu se pot atinge viteze de pana la 100 mbps, in timp ce prin wireless viteza maxima

posibila este de 300 mbps. Router-ul se remarca in primul rand prin semnalul wireless ce poate acoperi o suprafata mare, multumita celor doua antene de 5dBi, dar si prin functia mydlink Cloud, ce permite controlarea router-ului de la distanta cu un dispozitiv Android sau iOS, pentru a asigura un control deplin asupra dispozitivelor conectate la acesta.

Conectarea se face foarte simplu, prin simpla introducere a cablului de internet in portul WAN (de culoare galbena), urmata de executarea programului de instalare gasit pe CD-ul inclus in pachet. Apoi dispozitivele se vor conecta la router fie prin cablu in una din cele 4 mufe LAN, marcate cu negru, fie cu ajutorul conexiunii wireless.
In concluzie, D-Link DIR-605L este un router wireless ieftin si bun, cu o raza buna de acoperire pentru semnalul wireless, viteze decente de transfer si control de la distanta, fiind ideal pentru incaperi de dimensiuni mici si medii.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s