LG 49UF7787 – UltraHD si webOS

Un model aparut in primavara lui 2015, acesta impresioneaza si atrage prin rezolutia foarte mare pe care o are. Ultra HD este ultima rezolutie disponibila la ora actuala pe piata televizoarelor, aceasta are un numar de 3840 x 2160 pixeli, find special creata pentru diagonalele mari, precum cea de 123 centimetri, pentru a oferi o claritate a imaginii mult mai buna.
Totusi, pentru o imagine buna nu este indeajuns o rezolutie mare, ci avem nevoie si de cateva functii de imbuntatire a imaginii precum, Micro Pixel Control, functie care are rolul de a realiza contrastul local. Contrastul find local acesta este cu mult imbunatatit fata de televizoarele conventionale. O alta tehnologie este Tru ULTRA HD Engine, practic, procesorul care se ocupa de imbunatatirea in mod direct a imaginii. Culorile sunt mult mai ok decat la alte branduri, dar, anumite culori sunt totusi prea aprinse, iar aici fac referire in principal la galben si rosu.

Sunetul este de tip Surround, cu o iesire totala de 35W, deci, o putere foarte mare putand da chiar si o mica petrecere doar cu boxele integrate ale televizorului. Suporta DTS si are decodor Dolby Digital.

Din punct de vedere al conexiunilor este interesant deoarece este unul din putinele televizoare care au slot USB 3.0 pentru rapiditate in citire. Acesta are si 2 USB 2.0 dar si intrari HDMI si SCART, plus cele audio.

Designul este conceput pentru a fi cat mai subtire, avand o grosime total de 5,6 centimetri. Foarte putin pentru un TV. Suportul este metalic dar si rama are inseratii metalice. Culoarea predominanta este griul.

Are slot CI+ dar si tunere DVB-T2, DVB-C si DVB-S2, aceste tunere va permit vizionarea televiziunii digitale fara sa mai aveti nevoie de receiver sau media-box.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s