Prestigio PBS7 – Boxa portabila la pret bun

Prestigio PBS7 este o boxa portabila de culoare argintie la un pret mai mult decat accesibil pentru ceea ce ofera. Aceasta are doua difuzoare cu o putere de 3W fiecare, avand o iesire totala de 6W, aceasta au  o impedanta de 4 Ohm si o frecventa cuprinsa intre 20 – 20000 Hz.

Designul este modern, find format din doua culori, negru si argintiu iar constructia pare a fi realizata din aluminiu. Butoanele sunt situate pe laterala si puteti porni/opri boxa, ajusta volumul si schimba melodia. Pe aceasi laterala o sa observati si microfonul, acesta boxa putand fi utlizata si ca “hands free”. Pe fata are un suport unde puteti pozitiona telefonul sau tableta, astfel, experienta de vizionare a unui film de pe tableta se imbunatateste deoarece sunetul va fi puternic, clar venind direct din spatele acesteia. Este foarte utilza si pentru conversatile pe Skype, pozitionand tableta pe suport, folosind microfonul incorporat al boxei.

Aceasta se conecteaza cu orice dispozitiv Bluetooth, avand disponibila si conectarea prin NFC dar si prin cablu auxiliar cu mufa jack 3.5mm.


Un lucru foarte interesant, pe care nu foarte multe boxe portabile il au, este faptul ca poate fi folosita si ca baterie externa, putand incarca telefonul direct din boxa. Bateria boxei are o putere de 1150 mAh. Autonomia bateriei este de pana la 6 ore de ascultare continua.

Dimensiunile boxei sunt: inaltime 20 cm, latime 9 cm, adancime 5.29cm, avand o greutate de doar 440 grame.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s