Samsung 40J6300 – Curbat de 101cm

In anul 2015 cei de la Samsung au abordat un nou design pentru televizoarele lor, mai exact, un design curbat, astfel, chiar si un model cu o diagonala de 101 centimetri a devenit curbat. Modelul 40J6300 este unul din putinele televizoare curbate de aceasta diagonala, avand o curbura de 3000R.

Rezolutia lui este Full HD, 1920 x 1080 pixeli, cu o frecventa ce poate ajunge pana la 800Hz. Imaginea este clara datorita rezolutiei foarte bune, dar si datorita tehnologiilor de procesare, precum Micro Dimming Pro, care analizeaza imaginea si aplica contraste diferite, astfel, imaginea are un contrast mult imbunatatit fata de un televizor conventional.

SmarTV cu interfata noua denumita Tizen, mult mai intuitiva si rapida. Un procesor Quad Core si navigare rapida prin browser, youtube, etc. avand disponibile sute de aplicatii si jocuri pe care le puteti accesa oricand atat timp cat aveti conexiune la internet. Conexiunea se face wireless prin Wi-Fi sau prin cablu RJ-45. Puteti face screen mirroring de la telefon la televizor dar si invers, adica de la televizor la telefon, acest lucru inseamna ca puteti afisa imaginea de pe un telefon direct pe televizor sau puteti urmari emisiunile preferate in alta camera decat cea in care este televizorul.

Are tunere DVB-T, DVB-C si slot CI+ pentru televiziunea digitala, puteti sa urmariti chiar si televiziune digitala HD fara sa aveti nevoie de receiver sau media-box.

Per total, le recomand tuturor celor care doresc sa fie in trend cu noutatile acest televizor. Televizoarele curbate sunt din ce in ce mai cautate, tendinta find indreptata spre astfel de televizoare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s