Samsung 40JU6410 – Cea mai buna imagine pe un samsung

Acest televizor este interesant la prima vedere, rama argintie, subtire, suport care ofera stabilitate buna, metalic, design slim, dar, nu asta este ceea ce impresioneaza, ci imaginea pe care o ofera. In opinia mea modelul 40JU6410 ofera cea mai buna imagine pe un Samsung de 102 centimetri, iar asta nu se datoreaza doar rezolutiei foarte bune.

Ca sa intelegeti mai bine, Samsung a implementat in plus in anul 2015 cateva tehnologii de procesare a imaginii, printre care si tehnologia Contrast Enhancer, tehnologie care aplica diferite niveluri de contrast pentru imbunatatirea imaginii, si le aplica atat de bine incat uneori ofera o experienta similara 3D-ului. Rezolutia este Ultra HD, cu un numar de 3840 x 2160 pixeli, ceea ce pentru diagonala de 102 centimetri este foarte mult, astfa insemnand ca o sa aveti o claritate foarte buna a imaginilor. Frecventa panoului poate ajunge pana la 900Hz.
Din punct de vedere audio, sta la fel de bine, sunetul find impartit pe doua canale Down Firing + Base Reflex, cu o putere total de 20W. Sistemul are incorporat tehnologii de tipul Dolby Digital Plus si DTS Premium Sound 5.1.

Un SmartTV cu un procesor Quad Core si o interfata noua mult mai fluida si intuitiva. Aceasta va ofera acces la sute de aplicatii si jocuri, acces rapid la toate functile, ba mai mult, se poate sincroniza si cu agenda din telefon.

Are suport pentru card CI+ dar si tunere digitale DVB-T si DVB-C, tunere care va permit vizionarea televiziunii digitale fara sa mai aveti nevoie de receiver sau media-box.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s