LG 49LF630V – Full HD cu webOS

Un televizor aparut in anul 2015 cu o diagonala de 123 centimetri. Acesta are o rezolutie Full HD, cu un numar de 1920 x 1080 pixeli, afiseaza imagini clare oferind culori naturale si un contrast intents. Pentru a vedea pe acest televizor o imagine calitativa, nu este indeajuns ca el sa poata afisa o rezolutie maxim Full HD, ci trebuie sa ii si oferiti continut de calitate, asta inseamna ca trebuie sa ii oferiti cel putin televiziune digitala si filme cu o rezolutie cel putin HD, pentru a vedea o imagine cat mai buna. Filmele le puteti reda si de pe un stick sau hard disk extern, avand player multimedia integrat. Suporta filme care au format de sunet DTS si are codecuri Dolby Digital.

Din punct de vedere audio, acesta are un sistem stereo, doua boxe a cate 10W fiecare, avand un total de 20W. Se aude bine televizorul, destul de tare incat sa dati o mica petrecere intr-o camera normala.

Este si SmartTV cu webOS, acesta find imbunatatit fata de anul trecut din acest punct de vedere. Interfata este mult mai prietenoasa si mai rapida, mai intuitiva. Aveti acces la sute de aplicatii si jocuri direct pe televizor in momentul in care sunteti conectati la internet. Conexiunea la internet se face wireless sau prin cablu RJ-45.

Tunerele digitale DVB-T2, DVB-C si DVB-S2 pe care acesta le are, va permit vizionarea televiziunii digitale fara sa mai aveti nevoie de receiver sau media-box. 

Un televizor nu, per total, care isi merita investitia avand in vedere pretul bun si diagonala mare pe care o ofera dar si datorita imaginii calitative.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s