LG 55LF580V – Diagonala de 138cm, accesibil ca pret

Poate ca unul din cele mai accesibile televizoare aparute in anul 2015 cu  o diagonala de 138 centimetri, modelul 55LF580V este una din cele mai bune alegeri pe care o puteti face cand vine vorba de calitate a imaginii si functii inteligente la aceasta diagonala.

Din punct de vedere al imaginii, acesta are un ecran cu o rezolutie Full HD, 1920 x 1080 pixeli, adica, poate afisa fara nici o problema imagini cu o rezolutie Full HD, dar, asta nu inseamna ca orice imagine aparute pe televizor o sa aibe aceasta rezolutie. Pentru a avea o imaigne clara, calitativa, pe televizorul dvs. trebuie sa ii oferiti si continut de calitate, adica, cel putin televiziune digitala SD si filme HD. Filmele le puteti rula si de pe un stick avand player multimedia integrat, reusind sa redea chiar si format de sunet DTS. 
Culorile afisate sunt destul de naturale, apropiate de realitate, acest lucru este datorat functiei Triple XD Engine, functie care se ocupa cu gestionarea culorilor. In opinia mea si contrastul este destul de bine facut, se putea si mai bine, dar, vorbim totusi de un televizor simplu, nu cu foarte multe functii, dar, cu o imagine buna.

SmartTV-ul este cel clasic, oferit si in anii trecuti de catre LG. Accesul la internet se face prin Wi-Fi sau cablu RJ-45.  Aveti acces la browser si sute de aplicatii, iar navigarea pe internet pot spune ca se face destul de repede, depinzand mai mult de puterea internetului pe care il aveti.

Poate fi pus si pe perete, find compatibil VESA 400 x 400. Are tunere digitale DVB-T2, DVB-C si DVB-S2, tunere digitale care va permit vizionarea televiziunii digitale fara sa mai aveti nevoie de receiver sau media-box.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s