HP Pavilion 300-020na – mini sistem ieftin

HP Pavilion 300-020na este un mini sistem cu o forma usor diferita fata de cele ale competitorilor, carcasa acestuia avand o forma circulara, ce ii confera un aspect elegant si modern, astfel ca il face usor de integrat aproape oriunde.

Configuratia este destinata unui regim de lucru de tip office si multimedia, procesorul fiind un Intel Pentium Dual-Core 3558U, optimizat pentru un consum redus si cu performante bune. Aceste ofera doua nuclee tactate la 1.7GHz, care, impreuna cu cei 4GB RAM DDR3 si cu placa video integrata Intel HD Graphics, se vor descurca foarte bine in utilizarea de zi cu zi si redarea de continut video HD, Full HD sau chiar si 4K. Pentru stocare, ne este oferit un hard-disk de 500GB la 5400 RPM.
Pentru conectivitate, mini sistemul ofera doua porturi USB 3.0 in partea din fata, un cititor de carduri pe una din fetele laterale, in timp ce in spate regasim alte doua porturi USB 3.0, o iesire video HDMI si una DisplayPort, pentru cea mai buna calitate video, precum si doua jack-uri de 3.5mm pentru casti / boxe si microfon. Tot pe spate regasim si portul RJ-45, pentru conectarea la reteaua de internet prin cablu, capabil sa ofere viteze de pana la 1000 mbps, fiind compatibil Gigabit. Deasemenea, sistemul vine si cu o placa de retea wireless integrata, de tip 802.11 b/g/n, cu viteze decente de transfer, utila daca nu avem un cablu de retea la indemana in zona in care amplasam produsul.
In concluzie, HP Pavilion 300-020na este un mini sistem cu un pret atractiv, mai ales daca luam in considerare si licenta de Microsoft Windows 8.1 inclusa, cu o constructie frumoasa si solida, un consum electric mic si performante suficiente pentru activitatile de zi cu zi, putand fi considerat atat un sistem de birou, cat si un sistem de buzunar, multumita dimensiunilor reduse.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s