LG 40UF7727 – Ultra HD de 102cm

Unul din putinele televizoare cu o diagonala de 102 centimetri si cu o rezolutie Ultra HD. Aceasta rezolutie are un numar de 3840 x 2160 pixeli, rezolutie care chiar daca nu este necesara ajuta, imbunatatind claritatea imaginii. Intradevar, o astfel de rezolutie nu este necesara pentru o diagonala asa mica, find indeajuns si o rezolutie Full HD, dar cei de la LG au dorit sa pastreze trendul pietei oferind si ei un UHD la o diagonala de 102 centimetri.
Din fericire, pe langa rezolutia foarte mare, cei de la LG au introdus pe acest model si cateva functii de imbunatatire a imaginii, precum Micro Pixel Control, functie care imbunatateste contrastul local, dar si Resolution Upscaler 4K, functie care are ca scop cresterea rezolutiei pentru a fi cat mai aproape de cea 4K.

Acest televizor sta foarte bine si pe parte audio, avand un sistem audio de tip surround, adica, o sa aveti impresia ca sunetul vine din toate directile, acesta are o putere totala de 35W, o valoare foarte mare pentru un televizor, avand un sunet puternic si clar. 

WebOS 2.0 este ultima tehnologie in materie de SmartTV pe care a lansat-o LG. Si acest model se bucura de aceasta tehnologie, care va permite navigarea foarte rapida pe internet si accesul la sute de aplicatii si jocuri. Conexiunea la internet se face Wi-Fi sau prin cablu cu mufa RJ-45.

Are slot CI+ dar si ultimele tunere digitale, adica DVB-T2, DVB-C si DVB-S2, tunere care va permit vizionarea televiziunii digitale fara sa mai fiti nevoiti sa folositi receivere sau media-box-ul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s