LG 42LF580V – Full HD la un super pret

Un televizor cu o diagonala de 107 centimetri, modelul 42LF580V atrage prin pretul foarte mic si caracteristicile foarte bune.
Acesta are o rezolutie Full HD, cu un numar de 1920 x 1080 pixeli, rezolutie care ii permite sa afiseze imagini de calitate, mai ales ca in acest an cei de la LG au imbunatatit media player-ul integrat, putand sa citeasca chiar si filme cu format de sunet DTS. Culorile sunt destul de puternice, vii, avand functia Triple XD Engine si Active Noise Reduction, acesta afiseaza imagini line de o claritate foarte buna.
Un mare avantaj este oferit si de faptul ca cei de la LG au vazut nevoia de a avea calitate a imaginii si pe televiziunea de zi cu zi, de aceea au introdus ultimele standarde din punct de vedere al tunerelor tv digitale. Acesta are DVB-T2, DVB-C si DVB-S2, tunere care va permit sa vizionati televiziune digitala fara sa mai aveti nevoie de receiver sau media-box.

Este SmartTV cu posibilitate de conectare prin wireless, avand Wi-Fi integrat dar si prin cablu avand intrare RJ-45. Platforma SmartTV va da posibilitatea sa accesati sute de aplicatii si jocuri dar sa si navigati pe browser.

Sistemul audio este de tip stereo, avand doua boxe a cate 10W fiecare, un total de 20W. Are decodor Dolby Digital dar si DTS. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s