Blaupunkt 24I207 – Televizor HD de 60cm

Un televizor elegant produs de catre comapnia Blaupunkt, o companie Europeana specializata pe radiouri auto, unde sunt un punct de referinta, dar, de curand au intrat si pe piata televizoarelor unde ofera televizoare de o calitate buna la preturi accesibile pentru oricine. Modelul despre care o sa discutam are o diagonala de 60 centimetri si o rezolutie HD, cu un numar de 1366 x 768 pixeli. Dimensiunile acestuia sunt 55 centimetri latime si 34 centimetri inaltime. Este compatibil VESA 100 x 100, pentru prinderea pe perete.
Are player multimedia integrat, astfel, puteti sa redati de pe un stick USB filme, muzica si chiar si fotografii. Sistemul audio este de tip stereo, avand doua boxe incorporate a cate 3W fiecare, avand un total de 6W. Conexiunile pe care le puteti face sunt Scart, Slot CI+ si RF, iar ca si conectori televizorul are intrari de tip USB, HDMI, component si video composite. 

Imaginea este clara, avand o diagonala mica si o rezolutie foarte buna, cea HD, dar, si functia Digital Noise Reduction aduce imbunatatiri vizibile asupra imaginii. Contrastul dinamic este de 100000:1 iar timpul de raspuns este de 8.5 ms.
Modelul Blaupunkt 24I207 este o alegere foarte buna pentru cei care doresc un televizor mic dar bun, acesta are un design elegant, este foarte subtire si o imagine foarte clara. Poate fi folosit foarte bine atat pe standul sau cat si prins in perete cu un suport fix sau mobil.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s