Whirlpool AKP 808 IX, cuptor pe gaz cu inox antiamprenta

Unul din cele mai mari cuptoare incorporabile pe gaz, cu un volum de 59 de litri, Whirlpool AKP 808 IX face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de producatorul american de electrocasnice. Din punct de vedere al caracterisiticilor tehnice, Whirlpool AKP 808 IX se incadreaza in limitele unui cuptor pe gaz, cu aprindere electrica pe buton, grill electric, rotisor si supapa de siguranta pentru gaz.

Prezenta timmerului mecanic faciliteaza controlul prepararii, utilizatorul putand programa cuptorul, iar la finalul acesteia, utilizatorul va fi avertizat sonor. Butoanele push in permit modelului Whirlpool AKP 808 IX sa fie perfect incadrabil intr-o bucatarie moderna, iar inoxul tratat antiamprenta va face ca intretinerea sa se faca foarte usor.

In concluzie, Whirlpool AKP 808 IX se recomanda celor interesati de un cuptor incorporabil pe gaz cu design modern, la un pret mediu, daca este sa ne raportam cu celelalte oferte de pe piata. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabilTotodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s