Garmin Nuvi 56LM – Full Europe + Update gratuit al hartilor

Daca vorbim de Garmin, ne referim la stabilitate, calitate si vechime in domeniu dar mai nou si un pachet foarte atractiv care devine tot mai popular printre producatorii de GPS-uri
Garmin Nuvi 56LM se gaseste pe piata din romania cu patru Update-uri gratuit pe an al hartilor pe toata durata de viata al produsului. 

Nuvi 56LM vine cu functii mai avansate, imprumutate de pe modelele de top, precum:
Lande Assist – Functie ce iti permite sa urmaresti in permane

nta banda pe care urmeaza sa mergi, acesta te anunta atunci cand trebui chimbata banda inainte de intersectii sau sens giratoriu.

Points of Interest – Cauta in timp real punctele de interes dorite avand stocate peste in milion de locatii selectabile 
Functia Up Ahead iti semnealizeata cu cativa kilometri inainte puncte de interes precum benzinarii, motel / hotel-uri sau Fast-food-uri insa spre deosebire de alte modele GPS acesta nu este nevoit sa iasa din modul “navigatie” pentru a te informa. Acest aspect fiind foarte util ne mai fiind nevoid sa efectuezi manual comanda “back to navi”.
Nuvi 56LM mai are in dotare si functii precum School zone Warnings si Speed and safety camera alerts si ele functii de un real ajutor. 
Functia Camera Alerts functioneaza destul de bine si aparent este Up-To Date pe majoritatea soselelor din romania.
Display-ul acestuia este destul de mare respectiv 5″ insa nu atat de mare incat sa incomodeze prin volumul acestuia pe bord, 5 inci fiind diagonala optima pentru masina mica. Acesta este protejat de o folie mata, astfel reflexiile sau efectul de oglinda este eliminat. Iluminarea acestuia este foarte eficienta chiar si in razele soarelui iar  touch-ul functioneaza foarte bine.
Cei de la Garmin au mai facut o schimbare nu neaparat utila dar placuta prin Garmin real Voice care au adus pe aparat o voce foarte aproape de cea umana placuta si foarte clara atat ca si volum cat si exprimare si fluiditate. Nu stiu cat de important poate fi acest aspect dar pe mine m-a personal ma impresionat intr-un mod placut.
Ca si constructie si materiale Garmin a avut mereu grija atat la materialele de calitate cat si aspectul ingrijit in finisaje. Acesta vine in pachet cu toate accesoriile pentru montaj si alimentare si un ghit complet prntru uppgare-ul hartilor. Acesta in momentul de fata vine cu ultimul update in late 2014 si poate fi gata de drum direct din cutie. Update-urile se fac foarte usor prin intermediul site-ului http://www.mygarmin.com.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s