Soundbar Sony HTCT60BT – Soundbar ieftin dar de calitate

Cei de la Sony ne incanta din nou cu un soundbar de tip 2.1 la un pret foarte bun. Putem spune ca modelul HTCT60BT are cel mai bun raport calitate pret in ceea ce priveste un soundbar. Are dimensiunile 94 centimetri latime,  8 centimetri inaltime si 7 centimetri grosime, este practic mai lat decat un televizor de 40 inchi (102 centimetri), dar totusi are o forma placuta, hexagonala, iar materialele pentru constructie sunt unele de calitate chiar daca pretul este mic, este destul de elegant, iar culoarea folosita este cea clasica, adica negru. 
Deobicei un soundbar trebuie pozitionat fix sub televizor, dar, nu este o regula obligatorie. Daca nu aveti spatiu sub televizor acesta poate fi prins si in perete. Este foarte usor de configurat, conectati soundbar-ul la subwoofer apoi tot ce trebuie sa faceti este sa conectati cablul audio optic (cablu inclus in pachet) la televizor si aveti o experienta apropiata celei de la cinema. Puteti reda muzica foarte usor si de pe tableta sau telefon, putand seta o conexiune bluetooth intre soundbar si dispozitiv, iar prin NFC conexiunea intre soundbar si device este si mai simpla, doar printr-o atingere.
Trecand si la partea care ne intereseaza cu adevarat, cea audio, putem spune ca acest soundbar reproduce un sunet impresionant, foarte bine pe frecventele joase, medii si inalte. Subwooferul este pasiv, ceea ce inseamna ca este conectat prin fir la soundbar, dar nu are nevoie de sursa proprie de alimentare, pentru constructia lui s-a folosit lemnul. Dimensiunea subwoofer-ului este de 17 centimetri latime, 24.5 centimetri inaltime si 30 centimetri adancime, iar dimensiunea difuzorului este de 130mm de tip con. Intreg sistemul cumuleaza o putere de 60W, dintre care subwoofer-ul are 30W iar soundbarul integreaza doua boxe a cate 15W fiecare, adica 30W.
La prima impresie, sunetul nu este extraordinar de puternic, dar, este foarte clar si cu siguranta depaseste experienta oferita de orice televizor sau alte sisteme 2.1. Per total, soundbarul de la Sony, modelul HTCT60BT este cea mai buna alegere pe care o puteti lua in cazul in care aveti un buget limitat sau nu vreti sa cheltuiti extraordinar de mult pe un sistem audio de tip soundbar sau pe un sistem audio 2.1. Designul placut si calitatea oferita de catre Sony concureaza foarte usor cu modele mult mai scumpe de la branduri “mai consacrate”.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s