Panasonic 39A300E – Televizor de 99cm Full HD

Cu totii am auzit cel putin o data de firma Panasonic si de produsele excelente pe care acestia le faceau. Nu pot sa ii contrazic pe cei care spun asa ceva, cu toate ca cei de la Panasonic au ramas putin in urma inca ofera calitate prin produsele sale. Modelul 39A300E are o dimensiune de aproximativ 99 centimetri, asta pe diagonala, iar in latime are o dimensiune de 89 centimetri.
Aparut in anul 2014, modelul despre care discutam astazi are o rezolutie Full HD, o rezolutie foarte buna avand in vedere diagonala, numarul de 1920 x 1080 pixeli pe care ii afiseaza va confera o claritate a imaginii foarte buna. Unghiul de vizualizare este de 178 grade atat pe verticala cat si pe orizontala, asta inseamna ca puteti sa puneti televizorul chiar si pe perete sau sa vizionati emisiunea preferata dintr-un unghi nu tocmai perfect deoarece culorile si luminozitatea se vor pastra. Panoul este pe 100Hz, valoare buna deoarece imaginile sunt line, aceasta valoare reprezentand numarul de cadre pe secunda pe care le poate afisa.
Din punct de vedere audio are un sistem de tip stereo integrat, doua boxe a cate 8W fiecare, practic 16W avand si decodor Dolby Digital Plus.

Din punct de vedere al conectivitatii aveti doua porturi HDMI, doua intrari USB, 1 Scart RGB, o iesire audio optica dar si Slot CI+.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s