Panasonic TX-48AS640E – Televizor 3D cu diagonala de 121cm

Cu totii am auzit cel putin o data de televizoarele produse de catre Panasonic, ei au fost unii din cei mai mari producatori pe vremea cand toata lumea cumpara plasme. Ei s-au adaptat pietei si acum produc ca toti ceilalti mari producatori, televizoare LED. Modelul despre care astazi discutam este foarte accesibil ca si pret, mai ales daca luam in calcul si functile pe care le ofera, adica faptul ca este 3D si SmartTV. Are o diagonala de 121 centimetri, ceea ce il face perfect pentru o sufragerie, o rezolutie Full HD 1920 x 1080 pixeli si cateva functii interesante pe parte de imagine. Aceste functii se numesc Briliant Contrast, Clear Panel si Backlight Blinking. Prima functie, Briliant Contrast, are rolul de a va oferii imagini clare, fara blurare, si culori cat mai vi, mai puternice pentru a observa fiecare detaliu din imagine. Clear Panel este functia care se ocupa de claritatea imaginii estompand zgomotul de imagine, iar Backlight Blinking se ocupa de partea imaginilor in miscare, avand grija ca acestea sa fie fluide si sa nu aveti impresia de slowmotion.
Pe parte audio, televizorul are integrat un sistem stereo, alcatuit din doua boxe, fiecare boxa avand o putere de 10W, un total de 20W. Are decodor Dolby Digital Plus dar si DTS 2.0 + Digital Out. Tot pe partea audio trebuie sa precizez si functia V-Audio care reproduce sunetele intr-o ambienta cat mai realista imitand un efect surround.

SmartTV cu acces la internet prin Wi-Fi sau cablu. O platforma destul de bine pusa la punct, care ruleaza pe un procesor Dual Core dar care va ofera multe functii si aplicatii bine optimizate, precum Swipe & Share, Oglindirea ecranului, DLNA, etc.

Din punct de vedere al conecticii, aveti sloturi HDMI, USB, Scart, intrari audio dar si slot pentru cardul CI+.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s