Panasonic TX-55AS740E – Diagonala 139cm, SmartTV, 3D, Full HD

Un televizor surprinzator cu o diagonala de 139 centimetri, Panasonic a introdus in acest televizor toata tehnologia pe care o avea la dispozitie. Modelul TX-55AS740E ofera unul din cele mai bune smartTV-uri de la ora actuala, cu posibilitate de conectare la internet atat prin cablu dar si Wi-Fi si cu multe functii inteligente, precum “my Stream”, functie care va afiseaza pe ecranul principal continut recomandat, atat de pe TV cat si online. O alta functie interesanta este  Voice Assistant, functie pe care o puteti folosii cu ajutorul telecomenzii si are rolul de a va usura navigarea atat pe internet cat si pe TV.

Telecomanda pe care o vedeti in imaginea de mai sus se regaseste si in pachetul televizorului, telecomanda cu panou tactil care usureaza cu mult navigarea. Din punct de vedere al designului si utilitatii telecomanda smart oferita de Panasonic este cea mai bine realizata si cu adevarat utila.

Pe langa caracteristicile foarte bune pe parte de smartTV, acesta are si o imagine foarte buna. Cu o frecventa de 1200Hz si o rezolutie Full HD 1920 x 1080 pixeli, acesta ofera o claritate si o naturalete foarte buna a imaginii iar cu ajutorul functiei Content Optimiser Plus, acesta optimizeaza fiecare imagine la cea mai inalta calitate.

Tunerele digitale de ultima generatie, DVB-T/T2/C/S2, va ofera posibilitatea de a viziona televiziune digitala fara sa mai fiti nevoiti sa utilizati receivere sau mediabox-uri.

Per total, un televizor de o calitate foarte buna, asa cum eram obisnuiti sa ne ofere cei de la Panasonic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s