Soundbar Sony HTCT380B – 300W cu un bas puternic si claritate surprinzatoare

Un nou soundbar de la Sony, cu un design subtire, premium, care inspira calitate. Acesta are o latime de 90 centimetri, asta inseamna ca este mai mare decat un televizor de 40″ (102 centimetri) dar poate fi folosit la orice televizor indiferent de dimensiunea acestuia si nu numai. Cu toate ca soundbar-urile au fost create special pentru sporirea sunetului televizorului acestea se pot folosii si ca sisteme audio independente. De exemplu, modelul despre care vorbim, are 3 intrari de HDMI, audio optic dar si conectare Bluetooth car si NFC. 
La prima vedere pare micut. Vine intr-o cutie in forma de L, foarte bine ambalat, iar in cutie gasim un cablu optic, telecomanda si sistemul soundbar. Este foarte usor de montat, practic, tot ce trebuie sa faceti este sa il scoateti din cutie, sa il asezati in locul in care doriti si sa il conectati la curent. Subwoofer-ul este wireless, deci, asta inseamna ca atat soundbar-ul cat si subwoofer-ul trebuie conectate la priza, partea buna este ca puteti pozitiona subwoofer-ul oriunde doriti in camera.
Daca designul ne-a impresionat, marea a fost uimirea cand l-am pornit. L-am testat initial pe conexiunea prin bluetooth, unde deja in jurul valorii 25 a volumului, vecinii au venit la usa, iar puterea maxima este de 50. Cei 300W se fac simtiti pe deplin, iar basul pe care il scoate se resimte intr-un mode foarte placut.  Trebuie sa precizez si de efectul surround pe care il face, find indicat pentru filme. Am apreciat foarte mult la acest soundbar si claritatea sunetului, redand de pe acelasi dispozitiv pe doua soundbaruri diferite, modelul HTCT380B a castigat detasat in ceea ce priveste claritatea sunetului.
Dimensiunea subwoofer-ului este de 38 centimetri grosime x 42 centimetri inaltime x 17 centimetri latime, iar dimensiunile unitatii principale este de 11 centimetri grosime x 5 centimetri inaltime x 90 centimetri latime.
Advertisements

2 thoughts on “Soundbar Sony HTCT380B – 300W cu un bas puternic si claritate surprinzatoare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s