LG 43UF6907 – UHD de 109cm cu webOS

Un televizor care nu poate dezamagii, modelul 43UF6907 de la LG aparut in anul 2015 are foarte multe atuuri, unul dintre ele find imaginea foarte clara oferita de catre rezolutie Ultra HD 4K, cu un numar de 3840 x 2160 pixeli. Rezolutia 4K este de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD, astfel, pixelii find foarte apropiati aceasta poate afisa o imagine mult mai clara cu detalii mult mai vizibile. La imbunatatire detalilor nu doar rezolutia isi spune cuvantul ci si functile de genul Contents Optimizer sau Dynamic Color Enhancer. Televizorul beneficiaza si de functia 4K Upsacaler, functie care are rolul de a creste rezolutia imaginii cat mai aproape de cea 4K chiar daca aceasta nu este 4K. Va garantez faptul ca in momentul in care o sa ii oferiti acestui televizor continut de calitate, acesta se va vedea exemplar. Prin continut de calitate se intelege cel putin televiziune digitala SD sau chiar HD si filme Full HD sau chiar 4K.
Are player multimedia integrat, deci, cu ajutorul intrarii USB puteti reda filme, poze si chiar muzica. Suporta cam orice format de film dar si audio, inclusiv DTS.
Sistemul audio este unul de tip stereo, format din doua boxe a cate 10W fiecare, avanad o putere totala de iesire de 20W. Acesta are o functie care poate simual efectul de surround, avand impresia ca sunetul va inconjoara. 
SmartTV cu ultima platforma oferita de catre LG. webOS este denumirea platformei si va ofera sute de aplicatii si jocuri, acces rapid la internet prin Wi-Fi sau cablu si un browser bine pus la punct. 
Din punct de vedere al intrarilor, acesta are Slot CI+ , intrari HDMI si USB, iesire audio digitala dar si intrare SCART RGB.
Tunerele digitale sunt de ultima generatie, avand DVB-T2, DVB-C si DVB-S2. Tunere care va permit vizionarea televiziunii digitale fara sa mai fiti nevoiti sa folositi receivere sau media-boxuri.
In incheiere o sa discutam despre design, care este foarte placut, find unul din putinele televizoare care ies din clasic prin culoarea aurie pe care o are. Rama este subtire dintr-un material de calitate iar suportul format din cele doua picioruse ofera o stabilitate foarte buna si o imbinare perfecta cu rama. Spatele este din plastic dur de culoare alba.

Advertisements

2 thoughts on “LG 43UF6907 – UHD de 109cm cu webOS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s