Hotpoint UPSI 1722 F J, congelator no Frost, 7 sertare

Congelatorul No frost Hotpoint UPSI 1722 F J reprezinta una din cele mai bune optiuni pentru utilizatorii interesati de un congelator care sa nu faca gheata, sa aiba un volum mare, de aproape 220 de litri si care sa fie din inox. Hotpoint UPSI 1722 F J are un design modern si o instalatie frigorifica foarte buna cu cea mai mare plaja privind clasa de climatizare, respectiv SN-T, foarte importanta pentru un congelator, mai multe informatii puteti citi in articolul Clasa de climatizare la aparatele frigorifice.
No frost inseamna ca nu va mai trebui sa decongelati congelatorul, acesta nu va face gheata iar prezenta termostatului va asigura posibilitatea de a seta temperatura in interiorul aparatului.
Inoxul este antiamprenta ceea ce inseamna ca va fi foarte usor de curatat iar cele 7 sertare permit o aranjare ordonata a alimentelor. Plasticul de foarte buna calitate in ceea ce privesc sertarele si kederele foarte bine realizate. In concluzie unul din cele mai bune congelatoare din punct de vedere al raportului calitate pret, Hotpoint UPSI 1722 F J este o optiune interesanta pentru un congelator no frost de dimensiuni mari.
Advertisements

2 thoughts on “Hotpoint UPSI 1722 F J, congelator no Frost, 7 sertare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s