Philips FC6140/01, aspirator de mana cu putere mare de absortie

Unul din cele mai puternice aspiratoare de mana, Philips FC6140/01 reprezinta recomandarea noastra pentru cei care doresc un astfel de produs pe care sa-l foloseasca pentru intretinere, pentru aspirarea firmiturilor din bucatarie si chiar din autoturism. Desi un astfel de aspirator cu are o putere de absortie comparabila cu un aspirator conectat la priza, puterea  Philips FC6140/01 este una din cele mai mari raportandu-ne la aspiratoarele de mana cu acumulator.


Durata de functionare este de 9 minute, dupa care aspiratorul trebuie pus la incarcat, in suportul sau, care are dublu rol. Fiind foarte compact, are avantajul ca nu ocupa foarte mult spatiu in bucatarie si suportul acestuia este adaptat inclusiv pentru a se monta pe perete. 

In concluzie  Philips FC6140/01 este un aspirator de mana pe care vi-l recomandam datorita unui foarte bun raport calitate pret, a branding-ului foarte bun, mai ales pe produse de intretinere locuinte, renumit pentru gradul mare de fiabilitate. Pentru criterii detaliate privind modul de alegere a aspiratorului cititi articolul Criterii alegere aspirator.
Advertisements

One thought on “Philips FC6140/01, aspirator de mana cu putere mare de absortie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s