Grundig 46VLE830BL – Televizor 117cm, Full HD cu HDMI si USB

Grundig 46VLE830BL – Diagonala si imagine buna

Un televizor aparut in anul 2013 pe care inca il regasim in ofertele magazinelor. Acesta are o diagonala de 117 centimetri, ceea ce il face destul de special deoarece este unul din putinele televizoare cu o astfel de diagonala. Grundig este o companie de orgine Germana cu fabrici de productie pe tot teritoriul europei, acest model impresioneaza prin rezolutia buna, diagonala mare si pretul relativ mic.
Rezolutia televizorului este Full HD, 1920 x 1080 pixeli, aceasta find perfecta pentru diagonala pe care o are, deoarece imaginile sunt clare iar pixelii iaproape inobservabili. Are o frecventa de 100Hz si cateva functii de imbunatatire a imaginii destul de interesante, precum Dynamic Contrast Plus si Digital Noise Reduction. Prima functie Dynamic Contrast Plus, se ocupa de gestionarea cat mai buna a contrastului, incercand sa va ofere detalii cat mai multe mai ales in imaginile intunecate, iar functia Digital Noise Reduction are ca scop reducerea zgomotului de imagine prin prelucrarea imediata a imaginii ca apoi sa va ofere o calitate foarte buna. Per total, am fost foarte multimt de imaginea oferita de catre cei de la Grunding, aceasta respectand culorile naturale si find de o claritate destul de buna.


Pe parte audio acesta are integrat un sistem de tip stereo, format din doua boxe a cate 10W fiecare, avand o putere totala de iesire de 20W. Destul de bine avand in vedere ca exista la ora actuala pe piata boxe independente cu o valoare mai mica decat are acest televizor. Interesanta este si functia SRS Trusurround HD, functie pentru imbunatatirea sunetului si pentru a va da senzatia ca va inconjoara sunetul.

Din punct de vedere al conexiunilor aveti la dispozitie patru porturi HDMI, doua intrari USB, o intrare video composite si un minijack pentru casti.

Pentru receptarea televiziunii aveti la dispozitie cele trei tunere digitale, si anume DVB-T, DVB-C si DVB-S2, aceste tunere au ca scop receptarea semnalului televiziunii digitale fara sa mai folositi decodoare, receivere sau mediabox. Are si slot CI+ pentru decriptarea posturilor platite, astfel, nu mai folositi decodorul ci doar cartela CI+ care se primeste de la distribuitor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s