Samsung 24H4003 – Televizor 61cm, HD

Televizor LED Samsung, 61 cm, HD, 24H4003

Un televizor indicat pentru cei care nu au foarte mult spatiu la dispozitie, pentru camerele de camin sau chiar si pentru bucatarie. Modelul Samsung 24H4003 are o diagonala de 24 inchi, adica 61 centimetri si o rezolutie HD, cu un numar de 1366 x 768 pixeli. Faptul ca are o rezolutie doar HD nu trebuie sa va descurajeze deoarece in cazul rezolutiei trebuie sa faceti raportul acesteia cu diagonala. Avand in vedere ca diagonala este mica, 61 centimetri, numar de pixeli vor fi apropiati unul de celalalt, astfel, imaginea va fi clar ca pe un televizor Full HD. Frecventa acestuia este de 100Hz, o valoare buna avand in vedere ca televiziunile din tara noastra transmit intre 46-78 hertzi.

Sistemul audio este unul bine construit, de tip stereo, avand doua boxe a cate 10W fiecare, sunetul este puternic si clar deoarece cumuleaza o putere totala de iesire de 20W. Are incorporat codecuri de sunt de tip Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound dar si functia Auto Volume Leveler.Televizorul poate fi folosit si pe post de monitor, avand intrare HDMI. Pe parte de televiziune acesta are tunere digitale DVB-T si DVB-C, tunere care va permit vizionarea televiziunii digitale fara sa mai folositi receivere, iar in cazul in care aveti posturi TV extra, puteti folosii slotul CI+ pentru decriptarea lor.

Consumul este mic, de aproximativ 20W iar dimensiunile sunt 56 centimetri latime x 35 centimetri inaltime si 4 centimetri grosime, cu o greutate totala de 4,18 kg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s