Whirlpool Supreme Care FSCR70414, noua gama de masini de spalat de la Whirlpool

Whirlpool Supreme Care reprezinta ultima referinta pe care producatorul american de electrocasnice o propune pentru piata europeana, asadar si pentru tara noastra. Aceasta gama de masini de spalat rufe este fabricata in Italia si este cam tot ce poate oferi Whirlpool in acest moment in materie. Ceea ce este diferit fata de modelele mai vechi este dat de un panou de comanda semnificativ mai generos si mai modern, cu comenzi pe touch control si un nivel de programare mult mai eficient in functie de gradul de murdarie.

Fiind un model nou, bineinteles are un consum redus de energie electrica, sistemul Al saselea simt asigurand un consum proportionat cu gradul de incarcare. Cele 7 kg de rufe vor permite utilizatorului sa spele inclusiv lucruri voluminoase nu neaparat grele, cum ar fi pernele sau pilotele.
O alta noutate este data de introducerea sistemului Soft Move, care face ca tamburul sa se comporte diferit in functie de tipul de tesatura, astfel incat rufele sa fie mai greu scamosabile iar spalarea sa se realizeze eficient. Cele 1400 de rotatii la centrifugare asigura o stoarcere eficienta, bumbacul fiind aproape uscat atunci cand este scos din masina de spalat.
In concluzie, Whirlpool Supreme Care FSCR70414 este o masina de spalat rufe din segmentul middle high, recomandata utilizatorilor care doresc confort, eficienta si in acelasi timp un raport bun calitate pret. Mai multe informatii privind criteriile detalitate de alegere a unei masini de spalat puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.
Advertisements

28 thoughts on “Whirlpool Supreme Care FSCR70414, noua gama de masini de spalat de la Whirlpool

 1. Din pacate inca nu a aparut pe piata din tara noastra un model slim din noua gama de masini de spalat rufe din care face parte si Whirlpool Supreme Care FSCR70414

  Like

 2. Gama aceasta de masini de spalat rufe, din care face parte si Whirlpool Supreme Care FSCR70414 este cea mai performanta gama de la Whirlpool? Conteaza calitatea masinii de spalat rufe in functie de gama din care face parte?

  Like

 3. Da, este ultima gama si gama premium a producatorului american de electrocasnice. Whirlpool Supreme Care FSCR70414 este prin urmare o masina de ultima de generatie, cu cele mai noi tehnologii inventate de Whirlpool. Whirlpool Supreme Care FSCR70414 se asambleaza in Italia, fabrica unde in general se produc produsele gama de varf.

  Like

 4. Am avut o masina de spalat Whirlpool care m-a tinut 11 ani. Am luat-o in 90, a doua am luat-o prin 2012 si s-a stricat de 3 ori pana acum. A picat placa elecronica si rulmentii.

  Like

 5. Ati uitat sa mentionati sistemul antibacterian pentru aceasta gama, care este foarte important, mai ales la persoanele cu alegerii. Eu am luat aceasta masina acum o luna si vreau sa spun ca functioneaza perfect si spala foarte bine.

  Like

 6. Aceasta masina de spalat rufe, Whirlpool Supreme Care FSCR70414 spala si cu apa rece? Are cumva si dubla alimentare, apa rece si apa calda? Multumesc, Teo

  Like

 7. Al saselea simt colours inseamna ca masina are grija de tesaturile foarte colorate si cele negre, astfel incat acestea sa nu se decoloreze. Diferenta fata de o masina de spalat cu al saselea simt este ca mai exista doua programe presetate, unul pentru haine albe intensiv si unul special pentru haine colorate si haine negre.

  Like

 8. Are tambur cu antiscamosare? Am auzit ca la masinile de spalat de la Samsung exista asa ceva si as dori sa stiu daca are si Whirlpool.

  Like

 9. Aceasta masina de spalat rufe de la Whirlpool are si programare intarziata? Ma intereseaza sa programez masina de spalat rufe sa inceapa sa spele dupa 7 ore.

  Like

 10. Am cumparat-o si pot sa dau un feedback legat de aceasta masina. 1. spala foarte bine 2 e silentioasa, 3 poate fi usor de programat.

  Like

 11. Cat credeti ca va tine acest model de masina de spalat? Ultima masina m-a tinut 2 ani si o luna. As vrea sa iau un model mai fiabil de aceasta data.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s