Daewoo RN-T425NPB, combina cu finisaj sticla neagra pret foarte bun

Una din cele mai bune optiuni pentru cei care doresc o combina frigorifica de volum mediu spre mare, cu un design exceptional, modern si ergonomic, care sa fie un punct de atractie in bucatarie, Daewoo RN-T425NPB reprezinta o varianta foarte buna in acest sens. Cu un volum net de 340 de litri, dintre care 250 doar la frigider. Sistemul no frost are beneficiul pentru utilizator pe de o parte ca nu mai trebuie sa decongeleze, iar pe de alta parte pentru ca raceste mai repede si mai bine, astfel ca alimentele vor avea o durata mai lunga de viata.
Design-ul foarte modern, cu finisaj sticla neagra reprezinta marele plus pentru Daewoo RN-T425NPB, iar pe langa aceasta caracterisitica dominanta mentionam un nivel de zgomot redus, de 41dB(A) si o clasa de consum A+, cu o clasa de climatizare foarte buna N-T. Pentru mai multe informatii privind importanta clasei de climatizare puteti citi articolul Clasa de climatizare la aparatele frigorifice.
In concluzie combina frigorifica no frost Daewoo RN-T425NPB poate fi solutia pentru un aparat frigorific bun, cu un volum mediu spre mare, perfect integrat intr-o bucatarie moderna, cu electrocasnice de culoare neagra.  Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorifica. Pentru criterii detaliate de alegere a aparatului frigorific casnic precum si pentru informatii privind car de importanta este clasa de climatizare si puterea de congelare a aparatului frigorfic cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.
Advertisements

One thought on “Daewoo RN-T425NPB, combina cu finisaj sticla neagra pret foarte bun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s