Sony 50W755C – AndroidTV, Full HD, ultrasubtire

In opinia mea, in acest an cei de la Sony au dat lovitura cu televizoarele pe care le-au lansat pe piata, oferindu-ne cateva televizoare la preturi chiar accesibile si cu functii foarte multe. Modelul despre care discutam are o rezolutie Full HD, adica 1920 x 1080 pixeli, rezolutie care ii permite sa afiseze imagini la o calitate foarte buna. O sa ziceti ca si alte televizoare au aceasi rezolutie, dar, trebuie sa va reamintesc ca cei de la Sony sunt singurii care au un procesor de imagine total separat, care are rolul de a imbunatatii imaginea scazand zgomotul de imagine, regland apoi tonalitatea imaginii. 
Daca oricum erati obisnuiti cu imaginea foarte buna a celor de la Sony, ei bine, in acest an o sa va surprinda SmartTV-ul, deoarece au introdus AndroidTV. Ce este acest AndroidTV? Practic, viitorul televizoarelor smart, find o platforma dezvoltata de catre Google cu acces la Magazin Play, adica, la tate aplicatile din store. Pe televizor merge instalata orice aplicatie de format .apk, are suport pentru tastatura, mouse, controler, etc. 
Din punct de vedere audio, nu au introdus nimic special, find acelasi sistem stereo, format din doua boxe a cate 10W fiecare, adica, o putere totala de iesire de 20W. Frecventa televizorului este de 800Hz, un lucru extraordinar.
Din punct de vedere al conectarii, acesta are Wi-Fi integrat dar si RJ-45 pentru cablu de internet. Are patru porturi HDMI, trei de USB 2.0 dar si o itrare video composite si component.
Dimensiunile sunt reduse, avand 111 centimetri lungime,  65 centimetri inaltime si doar 5 centimetri grosime, asta inseamna ca televizorul este foarte subtire, mult mai subtire decat cele de anul trecut.

Are tuner digital DVB-T/C si ultimul si cel mai necesar DVB-T2, care va aduce la zi cu tehnologia televiziunii digitale. Slotul CI+ este pozitionat in spatele televizorului.


Advertisements

3 thoughts on “Sony 50W755C – AndroidTV, Full HD, ultrasubtire

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s