Espressor automat JURA IMPRESSA J9.3, expressor pentru birou

Unul din cele mai performante expressoare pentru birou de pe piata europena este modelul  JURA IMPRESSA J9.3. Avand sistem capuccinno integrat, ceea ce inseamna ca isi va trage singur laptele, fiind necesara doar o apasare de buton si bautara va fi gata si pe langa aceasta fiind printre putinele modele cu rasnita ceramica, foarte important deoarece aceasta rasnita nu transmite oxiuri de metal bauturii preparate, oxiuri ce se depun pe artere si ajung la inima, JURA IMPRESSA J9.3 este un model pe care vi-l recomandam pentru birou sau daca sunteti bauturi pasionati de cafea, inlusiv uzului casnic. 

Totodata  espressorul automat JURA IMPRESSA J9.3 permite setarea intensitatii cafelei sau a espressoului, fie ca doriti o cafea americana sau un espresso. Un alt avantaj este dat de display-ul modern touch control, iar calitatea expressoului se poate observa foarte usor atat din aroma cat si de crema uniforma, consistenta pe care aceasta o face. Capacitatea medie spre mare, de 2.1 litri permite prepararea a aproximativ 1 litru de cafea sau espresso. 
 Espressor automat JURA IMPRESSA J9.3 are sistem integrat de autocuratare si practic in momentul in care-l porniti sau inchideti, acest model se va curata singur. Recipientul pentru lapte este sistem termos, ceea ce inseamna ca laptele isi va pastra foarte bine proprietile si va fi optim pentru spuma de lapte. Demontarea sistemului capuccinno va permite utilizatorului si prepararea ceaiului, sistemul pentru abur fiind foarte eficient pentru incalzirea rapida a apei.
In concluzie,  espressorul automat JURA IMPRESSA J9.3 este unul din cele mai bune expressoare din categoria celor recomandate pentru birou, avand o capacitate de preparare mare, o calitate peste medie a aromei cafelei si nu in ultimul rand calitatea garantata de un branding extraordinar atunci cand vorbim de espressoare.

3 thoughts on “Espressor automat JURA IMPRESSA J9.3, expressor pentru birou

  1. Merge si cu capsule de cafea sau doar cu cafea boabe? Daca nu ce espresor merge cu capsule de cafea compactata?

    Like

Leave a comment