Sony 50W756C – Televizor argintiu, AndroidTV, diagonala de 127cm

Televizor Smart Android LED Sony, 126 cm, 50W756C, Full HD

Un televizor al anului 2015, cu un design interesant, find unul din putinele televizoare de culoare argintie. Nu doar culoarea este cea care atrage atentia catre acest model, ci si materialele premium din care este construit. Rama este foarte subtire, nici 0,5 centimetri grosime, realizata din aluminiu, suportul este tot din metal de culoare argintie. Per total, Sony, a optat in acest an pe un design subtire, atat la rama cat si la constructia totala a televizorului, acesta avand o grosime de aproximativ 2 centimetri in partea de sus si 6 centimetri in partea de jos.
Trecand de la design la functionalitati, trebuie sa stiti ca acest model are cea mai performanta platforma SmartTV pe care o intalnim la ora actuala. Este vorba de AndroidTV, o platforma creata de catre Google pentru televizoare. Aceasta platforma respecta indeaproape sistemul Android pe care il regasim si pe telefoane sau tablete. Find acelasi sistem de operare ca si pe o tableta Android, inseamna ca putem instala orice aplicatie pe care o regasim in Google Play. Ceea ce mi-a placut cel mai mult la acest televizor, a fost experienta de gaming, care, in viitorul apropiat cred ca va depasii chiar si consolele. Exista deja jocuri la o grafica foarte buna, precum Asphalt 8, care poate fi jucat atat din telecomanda cat si conectand un controler la televizor.
Daca in acest an Sony, ne-a impresionat cu platforma Android, trebuie sa reamintim de calitatea imaginii pe care o ofera de cativa ani incoace. Acest model pastreaza calitatea foarte buna a imaginii, procesorul X-Reality PRO find adus la zi. Acest procesor preia imaginea din orice sursa si o imbunatateste stopand zgomotul de imagine dar pastrand totusi detaliile. Rata de refresh este de 800 Hz.
Trebuie sa stiti si faptul ca are tuner digital DVB-T, T2 si DVB-C, tunere digitale la care a trecut si Romania de curand. Un lucru foarte bun deoarece puteti urmarii televiziunea digitala fara o alta antenta sau decodor, doar prin conectarea simpla a cablului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s