Sony 55X9005C – Cel mai subtire LED TV

Televizor Smart Android 3D LED Sony, 139 cm, 55X9005C, 4K Ultra HD

De cate ori nu v-ati intrebat “care este cel mai subtire televizor?”, sau “cat de subtire poate fi un televizor?”, ei bine, cei de la Sony ne raspund in acest an la aceste intrebari. 

Doar 4.9 mm grosime

Seria X9005C ne ofera cele mai subtiri televizoare LED de la Sony avand o grosime de doar 4.9 mm, asta inseamna ca este mai subtire decat un Xperia Z3 sau un iPhone 6. Pentru realizarea acestui televizor cei de la Sony au folosit cateva tehnologii noi, printre care si o tehnologie care va permite sa puneti televizorul foarte aproape de perete. 

Suport de perete inclus in pachet 

Aceasta serie este una dintre putinele care ofera suport de perete gratuit, trebuie sa stiti ca acesta nu este un simplu suport de perete, este special conceput pentru a lipii, practic, televizor de perete. Datorita noilor tehnologii si a designului ultra slim acesta este singurul televizor la ora actuala care isi face racirea componentelor prin interior, de sus in jos, fara a fi nevoie de un spatiu de aerisire intre TV si perete.

Tehnologii de ultima generatie

Daca inca nu va convins, 55X9005C, are integrate ultimele tehnologii in materie de imagine concepute de catre Sony.

Asa cum sunteti deja obisnuiti, Sony ofera o imagine foarte calitativa, apropiata de realitate, fara sa distorsioneze imaginea. 
Acest model beneficiaza de procesorul  4K Processor X1, procesor care organizeaza cu precizie culorile, omptimizandu-le in timp real. Pe langa acest procesor nou, televizorul are si un ecran Trilumions, ecran care ii permite sa afiseze mult mai multe nuante de culori, cu aproximativ 60% mai mult fata de un televizor conventional.

Imaginea este extraordinara, dar si navigarea pe internet este revolutionara. 

Modelul 55X9005C beneficiaza de noua platforma de SmartTV denumita Android, aceasta platforma find dezvoltata direct de catre Google, oferind aceleasi beneficii ca si pe telefon sau tableta. Platforma are acces la sutele de aplicatii din Magazin Play dar si la jocurile dezvoltate intr-o grafica mai buna. Pentru gaming, televizorului i se pot conecta controlere, apoi experienta este inedita.

Specificatii 55X9005C

Specificatile sunt unele foarte bune, ca si pretul de asemenea. Acesta are un sistem audio format din 4 boxe a cate 7.5 W fiecare, avand o putere de iesire de 30W total. Beneficiaza de tunere digitale de ultima generatie, DVB-T/T2/C/S/S2, dar si de o paleta larga de conectori precum 3 intrari de USB, 4 porturi de HDMI si multe altele.
Advertisements

2 thoughts on “Sony 55X9005C – Cel mai subtire LED TV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s