Primul Apple Shop din Romania

Astazi, 18.09.2015, cel mai mare retailer online din Romania a deschis primul Apple Shop in incinta showroom-ului din Bucuresti, urmand sa deschida acest concept si online intr-o zona speciala pe siteul eMAG.

Ce este defapt Apple Shop?

De la anuntarea deschiderii, s-au vehiculat foarte multe idei care au avut la baza acest magazin, una din cele mai controversate idei a fost cea legata de originalitatea acestui magazin.

Este sau nu acest Apple Shop un magazin oficial Apple? 

Apple Shop este defapt un magazin asemanator iStyle, adica, un reseller, nu este magazin oficial Apple in Romania, totusi, acest concept de Apple Shop este mai deosebit fata de celelalte concepte  existente pe piata, deoarece compania Apple s-a implicat in mod direct in aranjarea si designul magazinului, deasemena, acestia au desemnat un consultant al companiei pentru a oferii suport specializat clientilor din magazin.

Apple Shop design by Apple 

„Apple Shop vinde experienţa Apple, deoarece produsele companiei se găsesc deja peste tot”, a spus directorul executiv eMAG, Iulian Stanciu. Noul magazin va gazdui si  lansari oficiale de produse Apple in Romania, dar si sesiuni de training legate de ultimele tehnologii.

Advertisements

5 thoughts on “Primul Apple Shop din Romania

  1. Salut, din păcate Apple Shop-ul din Crângași eMAG este doar un punct de vânzare pentru produsele Apple neavând service. Pentru service autorizat accesează bara de sus de pe site-ul nostru, butonul Service -> Apple.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s