Whirlpool AKZ 560/WH, cuptor electric pe culoarea alba

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 560/WH, Electric, Clasa A, Alb

Una din optiunile din piata romaneasca pentru un cuptor incorporabil pe culoare alba este Whirlpool AKZ 560/WH. Putem spune ca este un raport bun calitate pret, daca luam in considerare design-ul modern, timmer-ul electronic si ghidajele telescopice. Putem considera un plus si sistemul de autocuratare catalic, cu mentiunea costurilor de mentenanta, informatie pe care o puteti gasi in articolul Diferenta dintre autocuratarea catalitica si pirolitica.

Cele 8 functii permit utilizatorului sa prepare mare parte din retetele posibil de preparat la un astfel de electrocasnic iar timmerul mecanic ii va oferi confortul de a programa cuptorul si acesta sa se opreasca automat. Ghidajele telescopice sunt si ele importante pentru ca va oferi un plus de confort in utilizare, tavile fiind sustinute si controlate de acest sistem. 
Culoarea oarecum exclusivista si design-ul modern sunt punctele forte ale acestui model. Mai multe informatii despre criteriile de alegere a cuptorului incoporabil puteti citi in articolul Criterii alegere cuptor incorporabil . Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.
Advertisements

4 thoughts on “Whirlpool AKZ 560/WH, cuptor electric pe culoarea alba

  1. Ar fi ca variante pentru un cuptor incorporabil cu autocuratare pirolitica pe culoarea alba: Electrolux EOC5641BAV, Electrolux EOC5751FOV, Bosch HBG6750W1,Electrolux EOC5751AOV

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s