Cuptor microunde incorporabil Gorenje Ora Ito BM6250ORAX

Gama premium de electrocasnice incorporabile Ora Ito este completata de modelul Gorenje Ora Ito BM6250ORAX, un cuptor cu microunde incorporabil care face ca bucataria dumneavoastra sa arate exceptional. Caracterizat in general de un raport foarte bun calitate pret, brand-ul Gorenje incepe sa devina si pe piata romaneasca, un concurent din ce in ce mai important pe segmentul premium. 

Modelul Gorenje Ora Ito BM6250ORAX are 23 de litri, o capacitate medie pentru un astfel de electrocasnic si o putere nominala pentru microunde de 900W. Acest model are si grill, desi aceasta functie nu mai este importanta o data ce aveti un cuptor electric multifunctional, prepararea la grill, facandu-se mult mai bine la un astfel de model. Din gama Ora Ito mai face parte si  cuptorul Gorenje BO 87ORAmodel care se poate monta sub cuptorul cu microunde, intr-un corp soldat, astfel incat sa existe si o potrivire din punct de vedere estetic.
In concluzie, Compara360 recomanda Gorenje Ora Ito BM6250ORAX pentru raportul foarte bun calitate pret si pentru design-ul modern si atentia la detalii.
Advertisements

2 thoughts on “Cuptor microunde incorporabil Gorenje Ora Ito BM6250ORAX

  1. Acest cuptor cu microunde se poate incorpora si deasupra unui cuptor electric de la o alta firma, cum ar fi de exemplu modelul de cuptor electric pe culoarea neagra de la Whirlpool?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s