Hansa FCEB53000, aragaz electric maro

Pentru cei care doresc un aragaz ieftin, usor de intretinut, eventual pe culoarea maro, Hansa FCEB53000 reprezinta o optiune excelenta. Culoarea il face foarte usor de intretinut, cuptorul electric asigura o preparare rapida si semnificativ mai buna decat in cazul unui cuptor clasic pe gaz. Ca si minusuri, puterea destul de mare inseamna si un consum pe masura, cuptorul avand un consum maxim de 3kwh, iar arzatoarele, impreuna 4kwh.

Am realizat un top al celor mai bune aragazuri de pe piata din tara noastra, top pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun aragaz-TOP 10 aragazuri in functie de pret.

Insa pentru o zona in care nu este disponibil gazul natural si nici o butelie GPL, cu preparari ocazionale, Hansa FCEB53000 este foarte eficient deci recomandabil, mai ales daca este sa ne uitam si la pret, acest model fiind unul din cele mai accesibile de pe piata, desi Hansa este un producator de echipamente electrocasnice de gama medie(middle). Compara360 a realizat un top cu cele mai bune aragazuri in functie de pret, clasificare pe care o puteti gasi in articolul Cel mai bun aragaz. Pentru criteriile complete privind alegerea aragazului cititi articolul Criterii alegere aragaz.
Advertisements

2 thoughts on “Hansa FCEB53000, aragaz electric maro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s