Ghid de Black Friday 2015 (20 noiembrie)

Daca vrei sa cumperi  de la eMAG de Black Friday 2015, iti recomand sa ai in vedere urmatoarele lucruri:
1. Foarte multe din produsele care vor aparea in catalogul online de Black Friday vor avea reduceri pe bune. Stocuri sunt foarte multe per total insa daca ar fi sa ne raportam la anul trecut, asa cum cred ca se va intampla si anul acesta, ofertele cele mai hot vor avea stocuri limitate, asa ca este bine sa fiti pe faza la deschiderea campaniei.
2. Cei de la eMAG au comunicat 650,000 de repere, deci ar trebui sa selectati repede si sa inchideti comanda imediat dupa ce v-ati hotarat.
3. Pe site-ul eMAG vor avea campanii si magazinele de pe Market Place, este bine sa va uitati cand cumparati cine vinde produsul si la conditiile de cumparare si de transport. Daca apare stoc limitat la Flanco, in general sunt produse expuse in magazine si va contacteaza ulterior cei de la Flanco sa va confirme lucrul asta. Asta e…Romania…sau mai bine zis Flanco. Pacat ca eMAG isi murdareste numele cu astfel de retaileri, care doresc mai degraba sa pacaleasca clientii decat sa-i faca fericiti. Daca cumparati insa produse vandute de eMAG pe site la eMAG va bucurati de serviciile eMAG, drept de retur 30 de zile, service specializat etc.
4. Trebuie sa va asteptati ca livrarea sa se faca in circa 7-10 zile. eMAG a vandut anul trecut cateva tiruri doar de pampers, ca sa va faceti o idee, intr-o singura zi.
5. Vor fi produse cu preturi bomba si produse care nu au aparut pana acum in site. Anul trecut au fost autoturisme anul acesta vor fi si tractoare.
La ora 4.00 dimineata pe data de 20 noiembrie 2015 link-urile de mai jos va vor trimite direct pe produsele de mai jos care vor fi la reducere:
Telefoane Apple : http://bit.ly/1SYh2Zv

Telefoane Samsung : http://bit.ly/1WYRf9s

Televizoare: http://bit.ly/1WYRmBZ

Electrocasnice : http://bit.ly/1PA0gBx

Electrocasnice incorporabile : http://bit.ly/1SDRSi2

Tractoare  : http://bit.ly/1PA0j07

Pentru tot catalogul eMAG, abonati-va la newsletter, vezi in bara dreapta.


6. Ca sa inchideti repede comanda este bine sa optati pentru plata ramburs/numerar la livrare. Daca doriti sa platiti neaparat cu cardul, eventual in rate fara dobanda este bine sa va asigurati ca aveti un card care functioneaza pentru plati online si sa stiti toate parolele de securitate. Daca nu ati facut pana acum plati este posibil sa nu functioneze si sa fie restrictionat din motive de securitate de catre banca. Puteti incerca pana pe data de 20 noiembrie sa faceti o astfel de plata la eMAG sau orice alt retailer online.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s