Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+ una din cele mai accesibile de pe piata

Combina frigorifica no frost Arctic ANK366NFS+ este una din cele mai accesibile optiuni pentru un astfel de electrocasnic cu inaltimea de 2 metri. Desi in general, nu recomand Arctic, acest model este unul interesant mai ales din prisma tehnologieifolosite si a compresorului de calitate buna. Noua gama de aparate frigorifice de la Arctic ma determina astfel sa recomand aceste frigidere cu mentiunea sa fie No Frost, la cele cu dezghetare automata pastrandu-se subansambluri modeste ca si performante tehnice.

Ca si plusuri mentionez o clasa buna de climatizare N-T (normal -tropical), foarte importanta pentru o instalatie frigorifica, desi acest fapt nu se promoveaza, intrucat orice utilizator si-ar da seama ce aparat frigorific este bun si care nu si o capacitate de congelare buna, respectiv 6kg/24h, ceea ce reflecta puterea frigorifica a instalatiei. Aceste doua criterii sunt mult mai importante decat clasa de eficienta energetica, care oricum la Arctic ANK366NFS+ este una buna, respectiv A+.
Alte avantaje sunt date de o compartimentare buna, nivelul de zgomot relativ bun pentru o combina frigorfiica cu sistem de racire dinamic, No Frost, iar ca minusuri trec primul sertar de la congelator, sertarul de racire rapida, care se deschide de sus in jos, existand riscul sa se rupa, daca utilizatorul nu este atent.
In concluzie, combina frigorifica Arctic ANK366NFS+ este una recomandabila si printre cele mai accesibile combine frigorifice inalte de doi metri, care sa fie si buna. Culoarea este silver, adica este asemanatoare inoxului, ceea ce o face sa se potriveasca intr-o bucatarie moderna cu electrocasnice din inox.  Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorifica. Pentru criterii detaliate de alegere a aparatului frigorific casnic precum si pentru informatii privind car de importanta este clasa de climatizare si puterea de congelare a aparatului frigorfic cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.
Advertisements

2 thoughts on “Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+ una din cele mai accesibile de pe piata

  1. Am o combina frigorfiica de la Arctic si sunt total dezamagita de ea. Am luat cu gandul ca sprijin productia nationala, dar am ramas dezamagita. Personal nu mi-as mai lua niciodata o combina Arctic sau beko, pentru ca am auzit ca mai nou ne-au cumparat turcii

    Like

  2. depinde de model, de compresor si de instalatia frigorifica. Intr-adevar, modelele mai ieftine sunt mai putin calitative, acest lucruu fiind valabil nu doar pentru Arctic. Daca optati pentru o combina frigorifica no frost Arctic sau Beko, acestea au instalatii frigorifice mai performante decat cele cu dezghetare automata si rezultatele sunt diferite. La urma urmei sunt doua sau trei modele de compresoare cu care vin asamblate aparatele frigorigice ale producatorilor europeni si mare parte din rezultate sunt datorate sau pricinuite de calitatea compresorului, a clasei de climatizare si a performantelor frigorifice.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s