Whirlpool AKR 749 WH- hota telescopica alba

Hota incorporabila telescopica alba Whirlpool AKR 749 WH- reprezinta solutia optima pentru o bucatarie moderna de dimensiuni medii, undeva pana in 12m2. Faptul ca este telescopica o face ergonomica si astfel nu iese din adancimea corpului suspendat iar faptul ca are partea vizibila alba o face perfecta pentru a o asocia cu un cuptor si o plita incorporabila moderna alba.
Recomandarea noastra este ca aceasta hota sa fie asociata plitei pe sticla/cristal alb Whirlpool GOA6435WH si cuptorului electric multifunctional  alb Whirlpool AKZ6230WH . 
In concluzie Whirlpool AKR 749 WH, avand  o putere mai mare de 350m3/h si un raport foarte bun calitate pret, este recomandarea noastra pentru cei care doresc un set complet de electrocasnice incorporabile albe, cu atat mai mult cu cat aceasta se asociaza produselor mai sus mentionate de producatorul american.

Mentionam totodata ca hota are evacuare pe 120mm si ca are filtre metalice lavabile, astfel ca utilizatorul sa nu aiba costuri de mentenanta. Acest model poate fi adaptat si pentru recirculare, insa trebuiesc achizitionate filtre de miros, din carbon de la service-urile specializate Whirlpool, service-uri pe care le puteti gasi aici. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a hotei incorporabile cititi articolul Criterii de alegere hota

Advertisements

One thought on “Whirlpool AKR 749 WH- hota telescopica alba

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s