Frigider retro rosu aprins Gorenje RB60299ORD

Unul din cele mai elegante frigidere rustice de pe piata europeana, Gorenje RB60299ORD se remarca in primul rand printr-un pret foarte bun, daca este sa comparam cu oferta pe astfel de segment de nisa. Volumul este unul generos, cei 255 de litri depasind ca si volum la partea de frigider multe combine frigorifice cu inaltimea de 2 metri, insa congelatorul este cu un volum mai modest, cei 26 de litri nefiind recomandabili celor ce doresc sa congeleze cantitati mari de alimente. 
 Economic, A++, nu are performante frigorifice foarte bune, principalul sau rol fiind in primul rand sa arate bine. Cele  2kg/24h, inseamna ca nu va raci foarte repede si e bine sa evitati sa deschideti foarte des frigiderul, mai ales pe timpul verii, pentru ca ajunge mai greu la temperatura de pe termostat (intre 1 si 7 grade Celsius). Dar asta nu inseamna ca nu este bun, doar ca raceste mai greu. Autonomia de functionare fara curent, adica cat poate tine frigiderul alimentele congelate, daca nu se deschide usa, este de 18 ore. Pentru informatii detaliate privind criteriile de alegere ale frigiderului cititi articolul Criterii alegere aparate frigorifice.

In concluzie, Gorenje RB60299ORD este un raport bun calitate pret pentru cei care doresc un frigider retro si este printre putinele modele de pe piata cu o culoare de rosu aprins, de multe ori foarte cautat de design-erii de bucatarie.  Am realizat un top al celor mai bune frigidere in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun frigider.

Advertisements

3 thoughts on “Frigider retro rosu aprins Gorenje RB60299ORD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s